Lampionnenoptocht opening Maarssen On Ice - Maarssen On Ice

Maarssen
On Ice
MOIlogo
MOIlogo
Ga naar de inhoud

Lampionnenoptocht opening Maarssen On Ice

Evenementen
GRATIS SCHAATSEN OP OPENINGSAVOND
Vrijdag 30 november, de openingsavond van Maarssen On Ice, is er weer een lampionoptocht vanaf het Harmonieplein. Om iedereen te bedanken voor de steun in de afgelopen periode stelt Kinderboerderij De Vechtse Hoeve 200 lampionnen beschikbaar. Deze kunnen gratis afgehaald worden op de Kinderboerderij.
Komen jullie ook een lampion halen?
Samen bouwen aan een nieuw hoofdgebouw.
Met deze oproep wil kinderboerderij een nieuw hoofdgebouw bouwen. Maarssen On Ice deelt graag dit bericht mede door de toezegging van de 200 lampionnen. Ook u kunt helpen door een plank te sponsren voor € 12,50. Stort dat bedrag op het volgende rekeningnummer:
NL67ING0000657347
Net zoals vorig jaar wil de organisatie ook dit jaar de opening van de elfde Maarssen On Ice laten doen door de kinderen van Stichtse Vecht. Op vrijdagavond 30 november 2018 start om 19:00 uur een lampionnenoptocht vanaf het Harmonieplein in Maarssen-dorp naar de schaatsbaan.
Om ongeveer 19:45 uur zal de aankomst zijn op Goudestein en na de officiële opening met de Wethouder Hetty Veneklaas en kinderburgemeester Britt Klomp zal niemand minder dan onze eigen Stichtse Vechster Nerea Mur haar nieuwe ijsdans-kür schaatsen. Kinderen en ouders, dit mag u in geen geval missen om ongeveer 20:15 uur mogen alle kinderen gratis schaatsen tot sluitingstijd.
MOI
MOI
Terug naar de inhoud